23.06.2016 г., 13:23 ч.

Перла 

  Поезия » Друга
292 0 2

Пак повтарям тишината - днес е синя.

Търся тази малка перла от години...

 

Зърнах нежния седеф най- накрая.

Заприлича в миг на мен, зная:

 

Тези мънички мечти, кухи,

драскат режат под нозете, хрупат...

 

А излезе тази перла - черна.

Скрих я във сърцето и... прогледнах.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??