Jun 23, 2016, 1:23 PM

Перла 

  Poetry » Other
295 0 2

Пак повтарям тишината - днес е синя.

Търся тази малка перла от години...

 

Зърнах нежния седеф най- накрая.

Заприлича в миг на мен, зная:

 

Тези мънички мечти, кухи,

драскат режат под нозете, хрупат...

 

А излезе тази перла - черна.

Скрих я във сърцето и... прогледнах.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??