Открих те
сред цветята,
кралица тяхна.
Видях те
до звездите,
господарка тяхна.
Усетих те
чрез чувствата
най-прекрасни.
Познах те
по думите
най-страстни.
Пожелах те
с усмивката
на лицето.
Пазя те
като перла
във сърцето.
© Васил Георгиев Всички права запазени