May 31, 2008, 8:23 AM

Перла в сърцето 

  Poetry » Love
1514 1 17

Открих те
сред цветята,
кралица тяхна.

Видях те
до звездите,
господарка тяхна.

Усетих те
чрез чувствата
най-прекрасни.

Познах те
по думите
най-страстни.

Пожелах те
с усмивката
на лицето.

Пазя те
като перла
във сърцето.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??