16.03.2024 г., 8:12 ч.

Перманентният безработен /условен рефлекс/ 

  Поезия
93 0 0

Щом за работа му някой само спомене,

още не чул за каква, отсича

                                                        „Нeе!“

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??