16 mar 2024, 8:12

Перманентният безработен /условен рефлекс/ 

  Poesía
130 0 0

Щом за работа му някой само спомене,

още не чул за каква, отсича

                                                        „Нeе!“

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??