Mar 16, 2024, 8:12 AM

Перманентният безработен /условен рефлекс/ 

  Poetry
97 0 0

Щом за работа му някой само спомене,

още не чул за каква, отсича

                                                        „Нeе!“

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??