27.08.2022 г., 10:07 ч.

Перверзия 

  Поезия » Еротична
488 0 0

В доволна шепа лепкавата риба

изпразва последните яйца хайвер.
По влажно дъно мидите обрасли кътат седефа ценен
сред свойте водорасли.
А перлените капки оплождат
свежата плът на живота
и чакат прилива на чувства,
на страст и оглозгани брегове.

Световете се раждат от утробите на слепи сирени
приели първичната форма
на безполови амфибии...

А доволните кефали
перверзно поглъщат
последните мътни бисери
от полуразложени миди
и така самозадоволяват
увяхващата си похот.

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??