7.10.2011 г., 19:45 ч.

Песен 

  Поезия » Философска
415 0 0

ПЕСЕН
Аз гоних вятър изтърван...
Бях уморен и поруган...
Но раждах дните!


В безсънни нощи клех звезди...
Мечтаех слънце да блести,
и вдън горите!


Във сто посоки разпилян,
се блъсках, като във капан...
И търсех радост!


Днес  в залеза  на моя ден,
от лутане съм уморен,
невкусил младост!...



 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??