19.10.2006 г., 23:03 ч.

Песен на старите ергени 

  Поезия
866 0 9
Летят годините, летят,
а любовта остава властник.
Щурците свирят във нощта,
луната тихо им приглася.
Летят годините, летят,
косите бавно побеляват.
Налей за мен, за теб една
и с младите се забавлявай.

Хей този старец, виж го, да.
Без бастун ще се прекърши.
Минава млада красота
и той с очите я прегръща.
Какво да кажем пък за нас,
(без паркинсон и без перде),
щом дойде в късен нощен час
желанието да се отдадеш.

Нека да клюкарят шумно
квартално-облачни жени,
че смешни сме, дори безумни
и цял живот ще сме сами.
Че времето ни е финално,
а флирта крие риск голям.
Че през годините фатални
не сме ги пожелали - срам!

А аз съм аз и ти си ти.
Виж приближава се девица.
Във вените ще закипи
червена кръв, а не водица.
Ще се събуди есента.
Целувки, страст и още нещо.
Докат' си жив и след това
любовта ще е гореща.

 Пародия по песента на Владимир Асмолов - Перепела

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??