16.11.2011 г., 20:06 ч.

Песен за двама 

  Поезия » Любовна
533 0 2

ПЕСЕН ЗА ДВАМА

 

Със тебе двама се събрахме

задружно пътя да вървим.

В тържествен миг си обещахме

добро и лошо да делим.

 

Щом двама сме в живота труден,

беди не ще ни нас страшат.

С любов изглежда светът чуден

и светли мисли ще кръжат.

 

Да бъдем здрави аз желая.

Любима да съм ти до век.

Да бъда с тебе си мечтая -

със теб - любимия човек.

 

"Опора ще съм ти, любима.

Надежда ти за мен бъди!

Успехи, радости да има

до най-дълбоки старини. "

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??