ПЕСЕН ЗА ДВАМА
Със тебе двама се събрахме
задружно пътя да вървим.
В тържествен миг си обещахме
добро и лошо да делим.
Щом двама сме в живота труден,
беди не ще ни нас страшат.
С любов изглежда светът чуден
и светли мисли ще кръжат.
Да бъдем здрави аз желая.
Любима да съм ти до век.
Да бъда с тебе си мечтая -
със теб - любимия човек.
"Опора ще съм ти, любима.
Надежда ти за мен бъди!
Успехи, радости да има
до най-дълбоки старини. "
© Анка Келешева All rights reserved.