22.11.2016 г., 14:09 ч.

Песента на душата ми 

  Поезия » Друга
584 0 0

В душата ми напира песен

за Твоето величие и красота,

за милостите Ти чудесни,

за силата на любовта.

 

Прекрасен Бог, на Тебе пея,

на Теб покланям се с възторг.

Щом Ти си жив и аз живея.

От века и до века Ти Си Бог!

 

Непоклатим и Всеобхватен,

Вселената държиш в ръка.

Ти сътвори ме и създаде

красивите неща в света.

 

Дъхът ми спира щом над мене

с лицето Си Ти осияваш.

Сърцето ми избра да Те приеме,

а Ти небесен мир ми даваш.

 

Хваление, поклон и почит

на Бога Всемогъщ и Свят.

В душата ми покой се носи –

тоз химн от нея бе изпят.

© Галина Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??