Пеят листата над водната шир:
– Не на войната, мечтаем за мир.
Истински мир – вселюбящ и дълбок,
нека ни чуе молитвата, Бог.
Златни сега сме, преди – резеда,
капем и пеем над тази вода.
Зима ще мине и пролетен зов
ще ни препълни с живот и любов.
Слушай, човеко, дошъл близо тук,
молим се, пеем, не чуваш ни звук.
Бог сътвори те и стана венец,
следвай сърцето и своя Творец.
Не на войната, мечтаем за мир.–
пеят листата над водната шир.
© Милена Френкева Всички права запазени
Благодаря, Таня. Радвам се, че си тук! Природата ни казва много мъдри неща.
Скитнице, много ме зарадва. Идваш, разпръскваш милите си думи и ми пълниш сърцето със светлина!
Благодаря, Smooth! За вдъхновението, което ми даде, защото без твоята снимка, нямаше да го има и за добрите думи!