14.11.2009 г., 17:49 ч.

Песента на моряка 

  Поезия » Любовна
469 0 1

Над пристана се спуска вечер.

Жадуващо за миг покой,

морето вика отдалече,

а ти нашепваш: Мили мой!

 

Тревожни, дните отлетяха

и родна песен ме зове

към свидната крайморска стряха

над тихи, бели брегове!

 

Лудуват морските прибои,

прегръщат гордите скали...

Защо мълчите , чайки мои?!

Любима, чакаш ме, нали?!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??