27.07.2007 г., 17:28 ч.

Песъчинка 

  Поезия
491 0 1
 

Какво представлява пустинята?

Безброи красиви песъчинки.


Ако добавиш и малко фантазия,

и вземеш в ръце минимална частица от нея,

ще съзреш нейната красота.

Ще видиш невинността на всяка една малка песъчинка.


Ще почувстваш насладата от това, да ходиш

по този златен под.

Ще изпиташ гордост затова,

че спиш на тази удобна възглавница.


Ще заблестиш и ти, покрит с тези красиви и вълшебни красоти.

И знай, че никое злато или диамант няма да замени,

красотата на въображаемия ти воал, покрит

с безброй малки прекрасни песъчинки!

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ти си една малка, но бляскава перла сред песъчинките!
Предложения
: ??:??