Винаги започва така, като сън, като реалност.
Но как се разбира кога започва едното и къде свършва другото?
Нима хоризонтът има начало и край ?
Реално ли е...реална ли си?
По-добре да не знам!
Нека бъде сън.
Там всичко е позволено.
Там времето е спряло.
Там си ти.
Там са очите ти - губя се
Там е този миг, когато дъхът ти спира и забравяш да си поемеш въздух
Там е трепетът и сладкото напрежение, когато се погледнете
Там са прибързаните отговори и глупавите въпроси
Всичко това е там, събрано в хоризонта - петият хоризонт
© Веирас Йердна Всички права запазени