16.11.2008 г., 20:54 ч.

Петна от съня ти! 

  Поезия » Любовна
689 0 6
Полунощно се случвам.
Не вярваш ли?
Пазя те от тихото,
прехапало гърдата ми отляво,
като сираче го кърмя
и тишината приспивам...
Сънуваш ли?
Полусънно поглеждаш
разпиляна косата ми,
няма ме...
затвори очи и ще се сбъдна
по-страстна от вчера, по-гола от утре,
ще се стичам по тялото.
Усещаш ли?
Вълна съм и давя на глътки
Сънуваш ли?
Не, няма да помниш,
сега ме преживявай.
(ако знаеш как наяве те живея)
Целувай и хапи, разкъсвай.
Твоя съм... вълшебница и нестинарка,
паря под ръце ти,
изгаряш,
не не съм онази, забранената,
а тази, дето вече си я имал,
искаш ме?
Сънувай,
а аз си отивам,
кръв оставям в съня ти.
(от белега на гърба ти се стича)
Будиш се - уморен и замислен,
а в мислите - петна от съня ти!
 


© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??