Болна съм - от любовта си.
Бясна съм - от глупостта си.
Неразумна бях, че те раних.
Тъжна съм - Душата ти и моята убих.
От бъдещето съм ревнива тъй ужасно.
Черно депресирана съм, чак е страшно.
Луда съм,
че разреших си сърцето ти да изгоря.
Грешна съм,
че позволих си с любовта ни да се позоря.
Наказана ще съм,
че миналото и настоящето ни
с дълбок печат на изневяра завинаги белязах.
Виновна ще съм,
че с глупостта си шанс на бъдещето ни не дадох.
.....................................
Нов ден е.
Болна съм - от Любовта си.
И плача в радостта си,
че още съм до теб.
© Торнадо Всички права запазени