3.08.2007 г., 14:48 ч.

Петъчно - проклетъчно 

  Поезия
423 0 1
Петъчно - проклетъчно
 

днес със сестра ми излязохме

почти еднакво облечени

ма тя без сутиен

идваше да търси при нас първи петли

демек ерген


ама няма ги, стягат ги за пожарникари пак

и им взимаха мерки по мерак

и тогава срещна колегата Спас,

ама него го нацелувах аз

щото е пазарен ден

а днес ще и кажа, че ти си със мен


тя контрольор по зарзавата

обаче не зная още дали във кревата

усмирява моркови и банани

и ... други такива талибани


пропуск и чиста проба срам

ще ги вариме в тенджера знам

дайте на мене друсан кебап

щото се чувствам много ербап



ще ти го завъртя в ритъма на сифоня

тогаз ще видиш как михаля ще гоня

добре му го казаха на Слави,

че само родопчанка него ще го сдави


по Слави Трифонов

и Недялко Цанев

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??