днес със сестра ми излязохме
почти еднакво облечени
ма тя без сутиен
идваше да търси при нас първи петли
демек ерген
ама няма ги, стягат ги за пожарникари пак
и им взимаха мерки по мерак
и тогава срещна колегата Спас,
ама него го нацелувах аз
щото е пазарен ден
а днес ще и кажа, че ти си със мен
тя контрольор по зарзавата
обаче не зная още дали във кревата
усмирява моркови и банани
и ... други такива талибани
пропуск и чиста проба срам
ще ги вариме в тенджера знам
дайте на мене друсан кебап
щото се чувствам много ербап
ще ти го завъртя в ритъма на сифоня
тогаз ще видиш как михаля ще гоня
добре му го казаха на Слави,
че само родопчанка него ще го сдави
по Слави Трифонов
и Недялко Цанев
© Мери Попинз Todos los derechos reservados