Днес е петък. И 13-ти.
Най-любимият ми ден.
Той е само (да си знайте!)
за каръците проблем.
На 13-ти аз се влюбих
във най-първия си мъж.
Свойта девственост изгубих.
Заваля ме златен дъжд,
че спечелих си на бинго
Форд фиеста, чисто нов
и кварталният ни гринго
обясни ми се в любов.
Отлетяхме на Майорка
във хотелче с пет звезди.
Цяла нощ уиски порках...
Той шептеше: "Мон шери..."
На 13-ти се удави
леля ми от Оклахома.
Във наследство ми остави
има-няма два милиона.
Пак във този петък славен
срещу няколко си бона
доктор Енчев - най-прославен-
ми напомпа силикона.
После станах първа миска
и моделка с кариера.
Всеки втори се натиска
с мен на свещи да вечеря.
Петъкът не бил нормален,
а 13-ти - дяволия...
Всички казват: "Ден фатален!"
Сори... пълна простотия!
© Нина Чилиянска Всички права запазени