23.05.2023 г., 7:20 ч.

Пея си от любов… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
159 3 4

 

Сверява се, слънцето залязва
и сетне щом се зазори и то изгрее 
лъчите ме прегръщат и щом залезе 
отново притискат ме до себе си,
и когато залезе и дори когато изгрява 
денем или нощем в тях живея…
и си пея от любов, пея си от любов…
Да те обичам е лесно, защото си ти,
от сърцето ти по-красиво и чисто няма
и защото заедно сме по-силни
и ще преминем през всяко препядствие.
През всяка трудност ще преминем.
И всяко щастие ще изпитаме,
защото заедно сме едно цяло
и при всяка стъпка ще се обичаме.
И никой друг не може да провокира в мен,
това което изпитвам към теб,
цветовете с които озари живота ми,
и направи живота ми красив.
И ще остареем заедно, и всеки ден
за нас да бъде изпят в любов.
Времето сякаш ще бъде спряло,
и всеки миг ще ни е съкровен,
всеки миг, изпълнен с любов…
Да те обичам е лесно, защото си ти,
от сърцето ти по-красиво и чисто няма
и виждам щастието в очите ти,
и се чувствам толкова щастлива.
Да се обичаме е всичко, всичко
което копнея да правя, и всеки миг 
ми е изпълнен с любов към теб
и всеки миг те обичам повече.
и си пея от любов, пея си от любов…
 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??