30.09.2005 г., 2:53 ч.

Пи живот и избяга с нощта 

  Поезия
937 0 7

Като призрак в нощта ме събуждаш,
за да пиеш Живот от плътта.
Хищна, страстна, ти свяна прокуждаш,
с парещ дъх в мен разпалваш Мъжа.

Топлината на пръстите нежни
ме превръща в огромна вълна
и със грохот разбивам метежно
бреговете на свойта душа.

Сред лавина от бели чаршафи
диво стенем в изгаряща страст,
като свещи от огън споени,
капем двама, стопени в Екстаз.

Всеки гърч, всяка тръпка усещам,
всяка пора и капчица пот...
Ти пулсираш във буйния ритъм
и поглъщаш от моя Живот.

Водопад от лъчи ме погали
с аромата на свежи цветя.
За Любов ти дойде във съня ми,
пи живот и избяга с нощта.

© Евгени Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??