12.11.2024 г., 15:07 ч.

Пиарепутация 

  Поезия » Епиграми
58 0 0

Без ерудиция,

кондиция

и дикция,

но с меруд(иц)ия.

Широк екран,

тесен мегдан.

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??