10.08.2011 г., 10:24 ч.

Пикник 

  Поезия » Пейзажна
1000 0 1

Пролет е, зелена и красива,
хубав слънчев ден.
Време е за поход,
с пълна кошница храна,
и раница на гърба.
Тръгнахме петима
да направим веселба.
Край горичка вървяхме,
малка полянка съзряхме.
Съчки дънери и клони събрахме,
огън да запалим, пикник ще направим,
смях, веселие и радост, чак до вечерта.
Пеят птички, жужат пчели,
катерички скачат, ухае на цветя,
вятърът люлее боровите клони.
Хубав ден, хубав поход, хубав пикник.
Колко слънчев и прекрасен ден,
когато всичко завършва добре.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??