27.04.2008 г., 18:50 ч.

Пилигримно 

  Поезия » Любовна
573 0 19
Плаха милувка и лъч светлина...
Ти ли си огънят звезден?!...
Прелетна птица на моя балкон...
Ти ли си оня глас меден?!...

Милна гъдулка запяла в нощта...
Ти ли си пърхащо ято?!...
Винаги толкова жар във пещта...
Ти ли си щурчово лято?!...

Тиха целувка и къс топлота...
Ти ли си трепетът нежен?!...
Най-подходящият, стари рефрен...
Ти ли си моята песен?!...

         ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
     
          МНОГО МИР И ЛЮБОВ!

                                                        От тюркоаз
        

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??