Той е просто човече,
макар от дървото направен.
Стига го съдихте вече,
достатъчно светът е покварен.
Вие му хвърляте камъни,
той ви отвръща с добро...
Вие за суми мечтаете,
а той... иска любов.
Различен е. Какво от това?
Дъгата има много цветове.
По важното е онова -
за разлика от вас... той е със чисто сърце!
© Емилия Йорданова Всички права запазени