24.07.2013 г., 8:44 ч.

Писалка 

  Поезия » За деца
571 0 3

Кой измисли тази чудна

пръчица на детските мечти?

Всяка вечер щом съм будна,

приказчици тя реди.

 

С нея аз ще нарисувам

своя принц от чуждите страни,

с нея мога да лудувам,

ако искам до зори.

 

Но защо на лист остава

всяка моя мъничка мечта

и потъва във забрава

като паднала звезда...?

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??