13.02.2016 г., 19:40 ч.

Писането като опиянение 

  Поезия
590 0 0

Седнала отново във креслото,

пишеща, от думите опиянена.

Ред, след ред така дълбоко

създава се едно творение.

 

Стихът готов е, вече е завършен.

Но, на кого ли да го посветя?

За миг разсейваш се и после,

всичко потъва в тишина..

 

                                    Н.К.

© Николета Кателиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??