Пиша, за да живея,
пиша, за да чувствам,
пиша, за да дишам,
пиша, за да съществувам,
пиша, за да се любувам,
пиша без да се срамувам,
пиша, когато тъгувам,
пиша, защото имам нужда,
пиша, защото болката не ми е чужда.
Пиша, за да знаеш,
пиша, за да чувстваш,
пиша, за да ме намериш,
пиша, за да ме окуражиш,
пиша, надявайки се да ме задържиш.
Пиша денем,
пиша нощем,
пиша без да спирам,
пиша, защото те разбирам.
Пиша най-вече и защото те Обичам.
© Александра Георгиева Всички права запазени