Mar 12, 2014, 9:52 PM

Пиша 

  Poetry » Love
650 0 0

Пиша, за да живея,

пиша, за да чувствам,

пиша, за да дишам,

пиша, за да съществувам,

пиша, за да се любувам,

пиша без да се срамувам,

пиша, когато тъгувам,

пиша, защото имам нужда,

пиша, защото болката не ми е чужда.

Пиша, за да знаеш,

пиша, за да чувстваш,

пиша, за да ме намериш,

пиша, за да ме окуражиш,

пиша, надявайки се да ме задържиш.

Пиша денем,

пиша нощем,

пиша без да спирам,

пиша, защото те разбирам.

Пиша най-вече и защото те Обичам.

 

 

 

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??