14.02.2009 г., 11:07 ч.

Пиша 

  Поезия » Любовна
589 0 0
                            ПИША



Пиша ред след ред, а ти дори не четеш моите слова.
Не се интересуваш от мен и моите чувства.
Забрави какво сме имали и намери нова любов,
за която казваш, че ти е всичко.
Не пишеш, не звъниш.
А аз копнея да чуя гласа ти.
Да погледна в очите ти
и да видя в тях, че бие онова мъничко сърце,
щом съм аз до теб.
Лесно загърби всичко и от това боли ме!

© Георги Куманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??