14.10.2015 г., 20:08 ч.

Пише ми се за теб 

  Поезия
385 1 2

Пише ми се за красивите ти очи.
И за погледа - винаги мил.
За усмивката ти - слънце с лъчи,
която на мене си подарил.
За ръцете ти и допирът нежен.
За това, че нищо не помниш.
За косата ти рошава и небрежна
и прегръдките, с които ме топлиш.
Пише ми се за любовта ти-
някак странна, но нали е само за мен.
За целувките и за страстта ти,
с които засипваш ме през целия ден.
За закачките и за шегите ти.
За това как ми дърпаш одеялото в пет.
Сутринта как целуваш очите ми.
Общо взето, пише ми се за теб.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??