Почука ли проблемът на вратата,
седни спокойно и вдигни глава,
прокарай с мисъл път към небесата
и помечтай за прелестна съдба.
Представяй се доволна и красива
как притежаваш купища блага,
представяй си живота като книга
и напиши желаната от теб съдба.
Пиши във книгата, че си разбрала
какво е да си смела и добра,
пиши, че и уроците си проумяла
и станала си стойностна душа.
Пиши, че вече ще живееш
в синхрон с духовните дела,
пиши, че добротата ще посееш
чрез хиляди божествени слова.
Пиши, че вярата ти в светлината
е силна, истинска и жива,
пиши, че свободата на душата
дарена ти е, за да си щастлива.
© Неземна Всички права запазени