22.06.2024 г., 20:39 ч.

Писма до мама №1 

  Поезия » Свободен стих, Друга
124 0 0
Писмо до мама №1

 

Мамо, сега имам най-много нужда от теб.

Има едно момче, мамо, Едоард.

Знаеш ли, обичам го, мамо.

Нищо,че той ме остави, аз пак си го обичам.

Любов ми е, мамо, любов ми е.

Тази любов боли, боли не за друго, а че го обикнах. 

Пуснах го, мамо, пуснах го да разбие света,

Теб те няма, него го няма, тръгна си, мамо.

Тръгна си.

Дадох всичко което имах ,дадох го, мамо.

Смяхме се до болка заедно, мамо.

Той намери нещо по-добро от мен.

Тя ми го отне, мамо.

Липсва ми, мамо, липсва ми 

 

22.06.24г. 

Твоя дъщеря 

© деси кр Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??