25.09.2014 г., 0:12 ч.

писмо 

  Поезия
532 0 0

писмо

ти изпратих

по пощата.

празен лист,

в дъното –

точка.

 

отговор

чакам

все още.

какво би

написал

след точката?

 

когато

поставях

началото,

запетаи

винаги

пишех.

 

и листът

до край

от началото

надрасквах,

и пишех ли,

пишех.

 

писмо

ти изпратих,

но зная,

изпусна

последния

влак.

а ето,

най-сетне,

че краят

не заслужава

дори

удивителен знак.

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??