5.07.2008 г., 16:23 ч.

Писмо 

  Поезия
569 0 0
Защо, когато те видя,
краката ми се подкосяват
и коремът ми се преобръща?

Защо, когато ме погледнеш,
се разтапям?

Защо ми даваш надежди,
а след това всичко си тръгва по старому?

Защо, защо, защо...
толкова много въпроси,
на които дори не знам отговора!

© Даниела Найкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??