28.04.2018 г., 11:07 ч.

Писмо... 

  Поезия » Любовна
439 1 5

Писмо…

 

Ще ти напиша кратичко писмо,

във него мислите за теб ще сложа,

ще запечатам в него къс добро,

магическата нежност ще приложа.

 

Ще го изпратя с птици точно днес,

на прага ти да бъде отпечатък,

защото зная чакаш мойта вест,

за пътя ни измислен по-нататък.

 

В писмото ще е скрита любовта,

онази силна вечност и награда

за моята и твоята душа,

жигосани с невидима преграда.

 

Безмълвен ще попиеш отдалеч,

безкрайния ми трепет и копнежи,

в съня си ще ме видиш като свещ -

пазителка на общите стремежи.

 

Писмото ще е знак за светлина,

която през кръвта ни все се стича,

а после в споделена тишина,

към бъдното неистово потича.

 

Очаквай го със своето сърце,

ще те намери там накрай земята,

а звездното неоново небе,

за теб ще ме досбъдне в синевата.

 

23.04.2018г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Какво ме вдъхнови?

Любовта и ето тази хубава песен:

Михаил Паев и Stellko & Ven - Къде си ти?

https://youtu.be/6Q9SqkP-bik

:)

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, приятели!
    Марги, някъде скоро прочетох май мисъл на Петър Дънов, че най-силната и чиста любов е любовта от разстояние без физическа осъщественост т.е. енергийната свързаност. И са щастливци тези, които имат в живота си такава любов!... Тези мисли и мен много ме размислиха! Усмихнати майски дни!
  • Браво Ели! Замислих се за любовта от разстояние. Какви мисли само ми дойдоха!
  • Прекрасно написано!
  • Браво, хубаво е!
  • Любов и надежда живеят заедно!
    Харесва ми!
Предложения
: ??:??