18.01.2019 г., 17:08 ч.

Писмо 

  Поезия » Любовна
362 2 6

Здрасти, добре ли си?

Всеки ден се питам

как си, къде ли си..

Дали забравил си,

или ме помниш още;

Явявам ли ти се и аз

на сън в самотни нощи.. 

Но твоите не са самотни,

знам

с друга топлиш се,

не спиш ти сам;

Пак всичко стана така,

както исках

Но защо тогава

е тъй трудно да остискам

да не търся, да не мисля

за кадифената коса,

за погледа ти бистър,

пронизващ ме -

молещ и гневен...

Сега вече не гледа към мене

Спокоен е, гледа напреде.

Аз така искам.

Но за да съм сигурна,

моля те,

само кажи ми

"Щастлив съм."

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??