24.01.2023 г., 22:15 ч.

Писмо 

  Поезия
658 2 2

Няма  стих,
няма капка,
има само тишина,
има небесна, синя шапка,
в море от Светлина вълна.
И Там и Тук,
че и оттатък,
беше вчера,
има днес,
пиша стих, ..за Вяра,
от Теб за Теб....
чакам блага вест!`

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??