24 янв. 2023 г., 22:15

Писмо 

  Поэзия
394 2 2

Няма  стих,
няма капка,
има само тишина,
има небесна, синя шапка,
в море от Светлина вълна.
И Там и Тук,
че и оттатък,
беше вчера,
има днес,
пиша стих, ..за Вяра,
от Теб за Теб....
чакам блага вест!`

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??