Jan 24, 2023, 10:15 PM

Писмо 

  Poetry
397 2 2

Няма  стих,
няма капка,
има само тишина,
има небесна, синя шапка,
в море от Светлина вълна.
И Там и Тук,
че и оттатък,
беше вчера,
има днес,
пиша стих, ..за Вяра,
от Теб за Теб....
чакам блага вест!`

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??