25.06.2009 г., 23:52 ч.

Писмо 

  Поезия » Любовна
1139 0 26

Мили мой, напиши ми писмо.

Наречи ме пак цвете и птиче.

В прав текст искам да чуя едно:

че си луд по мен и ме обичаш.

 

Подскажи ми, че в тъмния свят

аз съм твоята златна светулка,

че си с мен баснословно богат,

щом ръката ти с пулс заблещука.

 

Изрисувай по белия лист

на душата си болна следите,

а детекторът в мен ще брои

SOS- ите с воля изтрити.

 

Всеки ред ще откъсвам с очи

и в сърцето си ще го засаждам

с мисълта, от любов щом боли -

всяка смърт е врата, да се раждам.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??