4.11.2004 г., 22:53 ч.

ПИСМО 

  Поезия
1184 0 3
Това писмо ти пиша от далече.
Ще стигне ли до теб - незнам.
Но решил съм да призная вече,
че за теб живота си ще дам!
Листът бял ще ти разкаже
приказка за моята душа.
Листът бял ще ти разкрие
тайните на любовта.
Когато те погледна, очите ми изгарят.
Нощем не мога да заспя.
На сън ръцете често се протягат
и гласът ти искам аз да доловя.
Смехът ти звънък отеква в тишината
и идваш ти понякога при мен.
Но изведнъж изчезваш в тъмнината,
и аз оставам тъжен и смутен.
Ще мине ден, ще минат два
аз отговор от теб очаквам.
Времето върви едва, едва
НЕ ЯМ, НЕ СПЯ, НЕ ДИШАМ - ЧАКАМ!

© Диана Кунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МНОГО МИ ХАРЕСА ТВОЕТО СТИХОТВОРЕНИЕ-ОТ НЕГО ЛЪХА ОТКРОВЕНИЕ И ИСКРЕННОСТ.ЗА МЕН БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ДА ГО ПРОЧЕТА НЯКОЛКО ПЪТИ!
  • Надявам се че не ги четеш само ти! Благодаря за коментара!
  • ей,само аз ли оценчвам колко са хубави твоите произведения.браво
Предложения
: ??:??