22.11.2007 г., 11:56 ч.

Писмо 

  Поезия » Любовна
559 0 3

Ред след ред, писмо ти пиша,

всеки ден го гледам,

ред след ред, сами се нижат,

нему аз съм предан.

 

 

Ред след ред, писмо ти пиша,

мисля, че успявам,

ред след ред, сами се нижат,

мъча се, не се предавам.

 

 

Ред след ред, писмо ти пиша,

спомен скъп край мен лети,

ред след ред, сами се нижат,

търся те, дано и ти.

 

 

Ред след ред писмо ти писах,

болката ми спря,

ред след ред, сега прозирам

колко нужна беше тя.

 

 

Ред след ред, това е краят,

сам съм, но вървя напред,

ред след ред, уви, не зная

мога ли да продължа без теб?

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??