4.11.2016 г., 0:02 ч.

Писмо до брат ми... 

  Поезия » Философска, Друга
3747 0 3

Писмо до брат ми...

 

Подарявам ти моето възхищение и уважение

и  ти благодаря затова че си винаги до мен

и за мен се грижиш, затова че ме пазиш,

че си винаги навреме, когато имам нужда от теб...,

 

Благодаря ти затова, че каквото и да става

даваш ми винаги безусловната си подкрепа

и знам, че дори и във далечината си с мен

всеки път, когато прегръдките ти ме утешават

и слушат за моите любовни безумства...

 

Благодаря ти за това щастливо детство

за това, че си довереник на моите премеждия

и страдаш заедно с мен всичките ми болки...,

затова, че си с мен, когато живота ме усмихва...

 

Спомням си за приключенията ни от училище,

и за детството ни, изпълнено с поуки и игри...

 

Благодаря ти, че от незащитимото, когато бягам...-

 ми помагаш и участваш в моите щуротии,

че винаги уважаваш решенията ми, добри или лоши,

че искаш за мен да съм щастлива и да бъда себе си...

 

Благодаря ти, защото винаги мога разчитам на теб

и знам, че колкото и да минават годините винаги ще си ми приятел

 

Благодаря за това, че си част от живота ми.

Не открих друг по- добър подарък, от този

да ти напомня колко много се гордея с теб,

дати напомня, че си най- добрия брат за мен...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??