7.03.2009 г., 20:20 ч.

Писмо до мама 

  Поезия
964 0 9

 

 

Мисля за тебе, сънят ми избяга...

Мамо, гърлото нещо ме „стяга",

не, не се разболявам, просто

сега знам какво ти е коствало -

ранното ставане, късното лягане,

миене, готвене, чистене, гладене...

Мамо, как се погрижи за всички ни,

как напълни с радост душите ни?

Давам ли аз на децата си воля,

твърдост, мечти и сили за полет?

Днес ми се иска към теб да затичам

и...

мамо, искам на теб да приличам.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??