15.01.2018 г., 1:44 ч.

Писмо ми написа за прошка 

  Поезия » Философска
429 1 1

Писмо ми написа за прошка...

с усмивка изпрàти го ти...

лунѝ подир лютата битка,

в която прониза ме ти...

в която преряза врата ми,

в която сърцето ми взе...

в която животът ми свърши...

в която смъртта ме обзе...

 

Писмо до мъртвец адресира...

и отговор... чакаш? Нали?

Ти, дето вратà ми преряза...

ме молиш... за отговор... да...

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми. Поздрав! Невъзможна ситуация. Писмо до мъртвец. А, ще дочаака ли отговор? Кой знае? Може и заедно да бродят по друмите небесни някога.
Предложения
: ??:??