22.08.2007 г., 19:39 ч.

Писна ми 

  Поезия
586 0 3
Писна ми
от мои стремления,
от егоизма ми,
от чужда премереност,
от вятърни мелници,
от пламтящи зеници,
от скрежа по лицето,
от плаващи пясъци...
Мислите режат
като бръснач сетивата,
дупки дълбаят умишлено.
Преобръщат,
спира дъхът...
Няма начин  
да стопираш
агонията.
Продължаваш
все по-задъхан,
обезверен, затъпял
от тревоги и тежести
и толкова по-арогантен.
Боже, колко въпроси,
а не може ли просто
... да дишаш.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??